Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. 2. 2009

Jak na to

                                                          

 

                              

                              TAK HLAVNĚ : CHUŤ NĚCO PRO SEBE UDĚLAT
 
        
Už slyším, jak hodně lidí (co o tom nic nevědí) říkají,to jsou samé prášky a anabolika.
Ale to je chyba, protože v první řadě je to dřina se vším všudy. Samozřejmě, že bez podpůrných preparátů (mluvím o legálních) to jde buď špatně nebo vůbec. Patří to k tomuto sportovnímu vyžití.
Začal bych nějakým cílem, kterého bych chtěl dosáhnout. Je jedno jestli chci dobře vypadat nebo hubnout. Hlavně cíl! Já osobně mám komplex s mýchnohou a proto jsem se rozhodl s tím něco udělat. 
Takže je to jen na vás, co je váš cíl.
Pak je moc důležité si vybrat správné  FITKO. Měly by jste se tam cítit jako mezi kamarády . Nesmíte se samozřejmě koukat na to, že jste tlustí nebo hubení. Každý, kdo začínal, nevypadal hned tak, jako teď. Stud musí pryč a právě výběr toho správného fitka je klíčový. Takže si zjistěte, kde je v okolí dobré fitko a zkuste ho. Nemusí vám vyhovovat to, co vyhovuje jinému, to je jasné. Takže dobře vyberte!
V každém dobrém fitku vám rádi poradí nebo vypracují program přesně podle vašich představ. Pak už jen nastartovat ručník a s chutí do toho. Důležité je, aby jste byli svědomití. Když se vám nebude chtít a budete si říkat : „já na to pr…“ , tak s tímto přístupem nedosáhnete toho, co by jste si představovali. Svědomitost a chuť je půlka úspěchu.
Dodržováním pravidelného cvičení, budete mít záhy výsledky, to mi věřte. A teď přichází ta chvíle, kdy každý, kdo chce mít krásné tělo, sáhne po nějakém preparátu (speciální rubrika) , ať už na hubnutí nebo na přibírání svalové hmoty.  A nezapomeňte,že dlouhá cesta začíná prvním krokem

Hodně zdaru, ať dosáhnete svého cíle!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář